
From generation to generation

Handmade with passion
Produced in Trentino
Tito Speck – Goodness from the Fiemme Valley
At Maso dello Speck in Val di Fiemme you can enjoy speck, salami and
other regional specialties produced according to traditional family recipes.
Our product range
Variety of Speck Farmhouse Cheese
The quality of the raw materials and the continuous pursuit of excellence are the elements that characterize all our products: the "Tito Speck Riserva" line produced with national pork thighs, with a sweet smoking and long curing; the "Tito Speck Tradizionale" line which includes speck, salami, kaminwurzen, würstel and other typical specialties.
Discover all our products




Dal 1900, l'arte del gusto tramanda la tradizione
Tito Braito, maestro macellaio e fondatore della nostra azienda di famiglia, era rinomato in Val di Fiemme per i suoi speck artigianali e le specialità gastronomiche. Nei suoi prodotti vivono ancora oggi il profumo dei boschi e gli aromi autentici della tradizione. Dalla nostra terra attingiamo le risorse per produrre speck e salumi secondo antiche usanze, portando avanti un'eredità che si tramanda di generazione in generazione. Oggi i prodotti Tito Speck sono disponibili in oltre 10 punti vendita in Trentino e Alto Adige.
Our customers say

Restaurant - Authentic Flavors at the Maso
A culinary experience in the heart of Val di Fiemme
In our restaurant at Maso dello Speck you can enjoy our specialties in a familiar and welcoming atmosphere. Each dish tells the story of our family and the territory, where the authentic flavors of the Trentino tradition are combined with a passion for good food.
The Maso dello Speck
The Maso is open every day from 9:00 AM.
You can enjoy our hot dishes from 12:00 PM to 2:30 PM and from 7:00 PM to 9:30 PM.
Reservations are appreciated: +39 0462 342 244



